Tuinprikkers, vrolijk je tuin op met een tuinprikker

Wil je graag je tuin aanpakken maar geen tijd of energie voor tuinwerkzaamheden? Maak dan een begin met het opvrolijken van je tuin en plaats tuinstekers in je tuin. Tuinstekers zijn kleine beelden op een lange, stevige steker. Deze steek je heel eenvoudig in de aarde. Tuinprikkers of -stekers kunnen daarna het hele jaar rond in de tuin blijven staan en vormen zo een leuke aanvulling op een moderne of natuurlijke tuin.

 

Tuinprikkers uitvoeringen

Tuinprikkers zijn verkrijgbaar in zeer uiteenlopende uitvoeringen. Of je nu een stijlvol element zoekt in bronstint of roestkleurige uitvoering of juist een vrolijke, speelse accessoire zoekt, er is altijd een tuinsteker die bij jou past. Een tuinprikker is bovendien een heel geschikt cadeau. Tuinprikkers gaan jaren mee, zijn eenvoudig te plaatsen en te verwijderen en vereisen nauwelijks onderhoud. Een bijzondere versie van een tuinsteker schaf je aan door een tuinsteker met verlichting te kiezen, of een tuinsteker in balansuitvoering te kopen. Een tuinsteker balans is één van de leukste tuinprikkers om naar te kijken. De figuren op de steker bewegen heen en weer in de wind en vormen zo een bewegend element in je tuin. Deze kun je combineren met een verlichte tuinsteker, op zonne-energie. Deze laadt zichzelf gedurende de dag op en geeft ’s avonds sfeervol licht af.

 

Accessoires in de tuin

Tuinstekers zijn een goede optie als je op zoek bent naar accessoires in de tuin. Met accessoires fleur je je tuin snel op, zonder dat je daadwerkelijk hoeft te tuinieren. Andere accessoires die goed te combineren zijn met tuinstekers zijn bijvoorbeeld vogelhuisjes en -badjes of mooie beelden. Laat je verrassen door het ruime assortiment tuinstekers en geef jezelf of een ander een mooie tuinprikker cadeau.

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over de tuinprikker

Tuinbeeld kopen middels en veilig betalen bij tuinbeeldenwinkel

Bekijk ook onze andere webwinkels:
Tuinbeelden van bronzenbeeldenwinkel.nl

Tuinbeelden van bronzenbeeldenwinkel.be

Gartenskulpturen van bronzefigurenkaufen.de

SEO uitbesteden bij Netfort

 

Neem contact op met Tuinbeelden winkel

Winkelmandje

Nog geen artikelen toegevoegd
© 2017 - 2023 Tuinbeelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel