Tuinvaas betonTuinvazen beton | Tuinvaas brons of andere materialen

Tuinvaas beton of opzoek naar bronzen tuinvazen? Bij tuinbeelden winkel kunt u ook tuinvazen van beton, brons of andere materialen bestellen. De tuin is steeds meer een verlengstuk van de woonkamer aan het worden. Dat betekent dat een groot deel van de activiteiten vaker buiten plaatsvindt. Denk aan het ontvangen van bezoek, het vieren van een ontspannen dagje met het gezin of gewoon alleen genieten van de rust.

Het is des te belangrijker geworden om de tuin op zo’n manier in te richten, dat u zich er thuis bij voelt. Dat kan onder andere door mooie bloemen en planten in de tuin neer te zetten. Ook het toevoegen van beelden kan een verrijking zijn voor de tuin. Wist u dat u deze beide dingen eenvoudig samen te voegen zijn? We laten u graag onze collectie tuinvazen zien.
 

Klassieke tuinvazen in allerlei soorten

‘Tuinvaas met sokkel’ is een uitgesproken voorbeeld van hoe een tuinvaas eruit kan zien. Deze betonnen vaas is prachtig gedetailleerd afwerkt en aan de bovenzijde vindt u een bloemenkraag erin verwerkt. Het is een pareltje onder onze antieke tuinvazen. Wat bijgeleverd wordt is de sokkel. Hierdoor toont het beeld niet alleen aanzienlijk groter, het geeft het ook extra allure. Plaats er bijvoorbeeld plant in die mooi bol wordt en gezegend is met vele bloemen. Of wat dacht u van een combinatie van zo’n plant met één of meerdere hangplanten? Maar u kunt de tuinvaas op sokkel uiteraard ook leeglaten en het puur om het kunstobject in de tuin plaatsen. Naast beton kunt u overigens ook kiezen voor een bronzen vaas.
 

Tuinvaas met sokkel bestellen?

Heeft u in ons assortiment een tuinvaas gevonden waar geen sokkel bijgeleverd wordt? Dan is het goed om te weten dat u deze er zelf los bij kunt bestellen. Neem een kijkje bij ‘sokkels en zuilen’ en maak hier uw keuze. Ook leuk is het cadeau geven van een klassieke tuinvaas, bijvoorbeeld in het kader van een jubileum of gewoon voor een verjaardag. Elke reden is een goede reden.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over de  tuinvaas

Sorteer op
Tuinbeeld kopen middels en veilig betalen bij tuinbeeldenwinkel

Bekijk ook onze andere webwinkels:
Tuinbeelden van bronzenbeeldenwinkel.nl

Tuinbeelden Expert - Expert in tuinartikelen

Gartenskulpturen van bronzefigurenkaufen.de

SEO uitbesteden bij Netfort

 

Neem contact op met Tuinbeelden winkel

Winkelmandje

Nog geen artikelen toegevoegd
© 2017 - 2024 Tuinbeelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel