Tuinsteker solar | Tuinstekers op zonneenergie

Met tuinstekers in je tuin creëer je altijd een origineel effect. Zoek je een lichtgevend object voor in je tuin maar vind je investeren in tuinverlichting niet nodig? Denk dan eens aan een tuinsteker met Solar-functie. Een tuinsteker Solar laadt zichzelf overdag op met zonne-energie en geeft ’s avonds sfeervol licht in de tuin. Als je in de avond en nacht je tuin inkijkt zie je een mooie lamp oplichten, in de kleur van jouw voorkeur. Je geeft zo echt een magisch tintje aan je tuin.

 

Keuzemogelijkheden tuinsteker Solar

Als een tuinsteker met Solar-functie iets voor jou is heb je keuze uit verschillende uitvoeringen. Alle uitvoeringen zijn voorzien van een feeënbeeld, waar een bol aan hangt. Deze bol vormt de lamp die ’s avonds en ’s nachts brandt. Je hoeft niets te doen om de lamp te laten branden. De zonnecellen in de tuinsteker doen al het werk voor je. De tuinsteker Solar is verkrijgbaar in verschillende kleuren: roze, blauw, paars en wit. Deze tuinstekers zijn bijzonder populair bij kinderen. Zet deze bijvoorbeeld voor het raam van de kinderkamer. Zo fungeert de tuinsteker Solar als magisch, geheimzinnig lampje.

 

Waar plaatst u een solar tuinsteker in uw tuin?

In principe kan de tuinsteker met Solar-functie overal in je tuin worden neergezet. Let er echter wel op dat de tuinsteker voldoende zonlicht ontvangt gedurende de dag. Een bewolkte dag is niet te voorkomen, maar zet de tuinsteker nooit te ver in de schaduw. Een zonrijke plaats op het zuiden of westen is ideaal. Los daarvan is het plaatsen van de tuinsteker net zo eenvoudig als bij andere tuinstekers. Je duwt de steker in de grond en zorgt dat deze stevig staat. Daarna kan de tuinsteker vele seizoenen tuinplezier opleveren.

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over de tuinsteker

Tuinbeeld kopen middels en veilig betalen bij tuinbeeldenwinkel

Bekijk ook onze andere webwinkels:
Tuinbeelden van bronzenbeeldenwinkel.nl

Tuinbeelden van bronzenbeeldenwinkel.be

Gartenskulpturen van bronzefigurenkaufen.de

SEO uitbesteden bij Netfort

 

Neem contact op met Tuinbeelden winkel

Winkelmandje

Nog geen artikelen toegevoegd
© 2017 - 2023 Tuinbeelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel