Tuinsteker balans een bewegende tuinsteker

Op zoek naar een leuk cadeau voor familie of vrienden? Kies dan eens een creatief, origineel cadeau uit voor in de tuin. Met tuinstekers verras je je familie of vrienden altijd. Een tuinsteker kan op elke plek in de tuin worden neergezet. Een tuinsteker balans is daarbij een bijzondere uitvoering onder de tuinstekers. Deze tuinsteker is voorzien van een beeld dat heen en weer gaat bij windvlagen maar altijd in balans blijft. Je geeft met deze tuinsteker dus geen statisch beeld, maar speelse decoratie voor buiten. Een tuinsteker voor het raam geeft ook bij slecht weer altijd een vrolijke aanblik van de tuin. Ideaal voor de herfst- en wintermaanden.

 

Een balanserende tuinster uitzoeken

Om jouw bekenden een goed cadeau te geven kijk je natuurlijk altijd naar hun voorkeuren. Zo kun je de keuze voor een tuinsteker afstemmen op de smaak van je naaste. Er zijn diverse soorten tuinstekers beschikbaar, die allemaal heen en weer bewegen in de buitenlucht. Zo zijn er tuinstekers verkrijgbaar in bronzen uitvoering maar ook tuinstekers in felle kleuren. Veel tuinstekers hebben een natuurthema en passen dus uitstekend in de tuin. Een tuinsteker met vrolijke uiltjes of vlinders bijvoorbeeld. Deze is niet alleen leuk voor volwassenen, maar spreekt ook kinderen aan. Daarnaast zijn er ook tuinstekers verkrijgbaar met bootjes of vliegtuigjes.

 

Tuinstekers balans vogel, vlinder of ander dier

Een tuinsteker is overal aan te brengen in de tuin, zelfs tussen tegels. De punt van de tuinsteker wordt in de aarde gestoken, diep genoeg om de steker goed te laten staan. Alle tuinstekers zijn voorzien van een laag verf of vernis, waardoor de stekers snel verweren in de buitenlucht. Omdat de tuinsteker eenvoudig aan te brengen is, kan deze ook heel gemakkelijk verwijderd worden. Zo kun je meerdere tuinstekers per seizoen van plek laten wisselen.

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over de tuinsteker

Sorteer op
Tuinbeeld kopen middels en veilig betalen bij tuinbeeldenwinkel

Bekijk ook onze andere webwinkels:
Tuinbeelden van bronzenbeeldenwinkel.nl

Tuinbeelden Expert - Expert in tuinartikelen

SEO uitbesteden bij Netfort

of bekijk onze Duitse Gartenskulpturen

 

Neem contact op met Tuinbeelden winkel

Winkelmandje

Nog geen artikelen toegevoegd
© 2017 - 2024 Tuinbeelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel