Intellectueel eigendom

De technische functionaliteiten, vormgeving en gegevens op deze website, waaronder ook de teksten, grafisch materiaal, foto’s video’s en logo’s, (hierna gezamenlijk: ‘Materiaal’) zijn beschermd onder de auteurswet, databankenwet en andere toepasselijk wetgeving. Tuinbeelden winkel, respectievelijk haar licentiegevers, zijn de rechthebbende ten aanzien van dit Materiaal.

Behoudens uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Tuinbeelden winkel of haar licentiegever of behoudens wettelijke uitzondering, mag het Materiaal niet worden verveelvoudigd, aan derden ter beschikking gesteld of openbaar gemaakt. U verkrijgt uitsluitend het recht om het Materiaal online te bekijken.

De handelsnamen en woord- en beeldmerken op de website zijn eigendom van Tuinbeelden winkel en/of haar licentiegevers. Het is niet toegestaan de handelsnamen en merken op een eigen website te plaatsen of anderszins te gebruiken zonder voorafgaande toestemming van Tuinbeelden winkel of haar licentiegevers.

U garandeert dat alle informatie die u via formulieren of apps op deze website plaatst of naar Tuinbeelden winkel stuurt juist en rechtsgeldig te zijn, en geen inbreuk maken op intellectuele eigendomsrechten rechten van derden.
 

Terug naar informatie

Tuinbeeld kopen middels en veilig betalen bij tuinbeeldenwinkel

Bekijk ook onze andere webwinkels:
Tuinbeelden van bronzenbeeldenwinkel.nl

Tuinbeelden van bronzenbeeldenwinkel.be

Gartenskulpturen van bronzefigurenkaufen.de

SEO uitbesteden bij Netfort

 

Neem contact op met Tuinbeelden winkel

Winkelmandje

Nog geen artikelen toegevoegd
© 2017 - 2023 Tuinbeelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel