Moderne tuinbeelden kopen | Abstracte beelden voor in de tuin

Moderne tuinbeeldenIn deze collectie vindt u prachtige moderne tuinbeelden. Tuinbeelden winkel heeft een breed assortiment van deze producten. Ze zijn bijzonder geschikt voor het buiten plaatsen. U kunt het moderne beeld in weer en wind gewoon buiten laten staan zonder dat het er schade van ondervindt. Zo heeft u zelfs in de vaak troosteloze winterperiode een aansprekende tuin die karaktervol oogt. Maak kennis met onze trendy tuinbeelden en profiteer van onze extra services.
 

Een modern tuinbeeld voor elk type tuin

Voor wie het leuk vindt om musea te bezoeken en geïnspireerd te worden door kunst, hoeft hiervoor niet meer per se de deur uit. U kunt namelijk uw eigen kunsttentoonstelling naar uw eigen tuin halen.

Voor het bestellen van onze moderne tuinbeelden hoeft u geen specifiek soort tuin te hebben. Ze staan prachtig in elk type tuin, van kleinschalige stadstuin tot landelijke tuin. Moderne tuinbeelden hebben als functie dat ze opvallend zijn, maar tegelijkertijd naadloos kunnen aansluiten bij de omgeving. Ze vallen in positieve zin op. De mate waarin heeft onder andere te maken met de locatie die u het beeld geeft en de grootte ervan.

Zoals u in ons assortiment kunt zien hebben we moderne tuinbeelden in diverse beeltenissen. Of u nu houdt van beelden waar mensen afgebeeld zijn of juist de fantasie wilt prikkelen met abstracte beelden, u vindt het in onze webshop.

In een aantal gevallen kunnen de moderne tuinbeelden ook functioneel zijn. Dat is het geval als het gaat om onze mooie waterornamenten. Hier kunt u water uit laten stromen. Dat geeft niet alleen leven aan de tuin, maar het geluid van het water werkt ook bijzonder rustgevend. Zo creëert u van uw tuin op simpele wijze een waar ontspanningsoord waar u zich terug kunt trekken om nieuwe energie op te doen.
 

Trendy tuinbeelden als cadeau

Modern tuinbeeld met sokkelEen modern tuinbeeld is overigens niet alleen een prachtig product om in uw eigen tuin te plaatsen, het is ook het ideale cadeau om iemand anders mee blij te maken. Zo wordt er vaak gekozen voor een dergelijk trendy tuinbeeld als afscheidscadeau van een collega of werknemer, maar ook als cadeau voor de opening van een bedrijf.

Dergelijke tuinbeelden worden vaak gekozen om de omgeving van het bedrijfspand op te fleuren, waardoor een zeer professionele en toch ook speelse uitstraling gecreëerd wordt.
 

 

Voordelen van onze moderne tuinbeelden

  • Zowel binnen als buiten te plaatsen
  • Zeer hoge kwaliteit brons
  • Showroom met vele beelden in het echt te bekijken
  • Altijd GRATIS verzonden binnen Nederland en België
  • Goed verpakt
  • 14 dagen retourrecht (niet tevreden, geld terug)
     

Meer informatie over bestellen van deze moderne tuinbeelden

Zoals u ook in onze webshop kunt zien, bieden we tevens sokkels aan. Hiermee kunt u het beeld extra karakter meegeven. De sokkels hebben we in uiteenlopende vormen en gemaakt van diverse hoogwaardige materialen. Kenmerkend is de kwaliteit.

Mocht u meer informatie willen over een modern tuinbeeld, dan voorzien we u graag van de gewenste informatie. Neem gerust contact met ons op. Overigens geldt voor alle bestellingen die gedaan worden dat we ze met de grootst mogelijke zorg behandelen. We garanderen dat uw aankoop veilig arriveert. Eenmaal ter plaatse is het mogelijk om de aankoop samen aan de eventueel bestelde sokkel te verbinden.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het moderne tuinbeeld

Sorteer op
Tuinbeeld kopen middels en veilig betalen bij tuinbeeldenwinkel

Bekijk ook onze andere webwinkels:
Tuinbeelden van bronzenbeeldenwinkel.nl

Tuinbeelden Expert - Expert in tuinartikelen

SEO uitbesteden bij Netfort

of bekijk onze Duitse Gartenskulpturen

 

Neem contact op met Tuinbeelden winkel

Winkelmandje

Nog geen artikelen toegevoegd
© 2017 - 2024 Tuinbeelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel