Schilderij schip | Schilderijen van boten

Bent u een bootliefhebber en regelmatig aan het water te vinden? Waarom haalt u de hobby dan niet in huis, met een boot schilderij van tuinbeeldenwinkel.nl! In ons assortiment vindt u  tuinschilderijen van diverse water en watersport gerelateerde kunstwerken, waaronder meerdere schilderijen van boten en hun bemanning.

Hierbij gaat het niet alleen om boten op het water, maar ook aangemeerde schepen of indrukwekkende scheepswrakken. Woont u aan het water, dan kunt u ook overwegen een schilderij buiten op te hangen. Dat is heel toepasselijk, en zo heeft de kunst veel bekijks. Al onze metalen schilderijen van boten zijn bewerkt met een speciale beschermlaag. Hierdoor zijn ze bestand tegen regen, hagel, wind en andere weersomstandigheden. In combinatie met het hoogwaardige materiaal betekent dit dat u een lange tijd van het kunstwerk zult genieten!

Boten schilderij kopen

 

Schilderijen van boten in het echt bekijken in onze showroom

Heeft u een specifiek boten schilderij op het oog?  Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat u deze in onze showroom kunt bekijken. Tevens hebben wij een mooi assortiment schilderijen in onze showroom hangen. Wij verzoeken u vriendelijk om een afspraak te maken als u ons wilt bezoeken zodat wij voldoende tijd voor u in kunnen plannen. 

 

Voordelen van onze boten schilderijen

  • Elk schilderij van een boot wordt met de hand afgewerkt en is daarmee uniek
  • Hoogwaardig weersbestendig metalen schilderij
  • Zowel binnen als buiten op te hangen
  • Gemakkelijk op te hangen middels 2 schroeven
  • Onze auto schilderijen worden GRATIS verzonden
  • 14 dagen retourrecht (niet tevreden, geld terug)

 

Verschillende soorten boten

Iedere schipper heeft zijn voorkeur en iedereen heeft een eigen stijl. Dit ziet u terug in onze webshop. We verkopen zowel realistische schilderijen, als werken waar u een beetje fantasie voor nodig heeft. Donkere kleuren en ruwe lijnen worden afgewisseld met lichte tinten en detail, afhankelijk van de visie van de kunstenaar. Naast de verschillende stijlen worden natuurlijk ook verschillende boten afgebeeld. We verkopen schilderijen van grote schepen, maar ook van zeilboten en stoomboten. Op een aantal werken is zelfs een volledige vloot te zien.

 

Accessoires voor bij de boot

Naast schilderijen van boten vindt u bij ons ook werken die met de zeevaart te maken hebben. Hierbij kunt u denken aan ankers, touwen, reddingsboeien, of steigers. Alle schilderijen uit deze categorie passen goed bij elkaar en zijn probleemloos te combineren. Vindt u één schilderij niet sprekend genoeg, dan voegt u moeiteloos nog een aantal andere werken aan de scène toe. Wilt u een schilderij ergens laten plaatsen, of laten monteren op een sokkel, dan kunnen wij dat voor u regelen. We plaatsen de sokkel vooraf, of ter plaatse, afhankelijk van uw wensen. Voor vragen over een specifiek schilderij kunt u gerust contact opnemen. Wij staan u graag te woord.

 

Degelijke bezorging van uw boten schilderij

Al onze kunstwerken zijn met veel liefde gemaakt. Er is vooraf veel aandacht besteed aan het ontwerp en de kunstenaar brengt na het productieproces handmatig de laatste details aan. Wij hechten er daarom veel waarde aan dat uw bestelling in goede conditie bij u arriveert. Wij verpakken onze bestellingen zorgvuldig en brengen waar nodig extra bescherming aan. U krijgt bovendien een Track & Trace code, waarmee u het schilderij de hele tijd kunt volgen. U krijgt het werk 14 dagen op proef. In die tijd kunt u bepalen of u tevreden bent met de kwaliteit en de afwerking, maar ook op het beeld bij u past. Maakt u toch liever een andere keuze, dan kunt u het werk retour zenden.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het boten schilderij

Sorteer op
Tuinbeeld kopen middels en veilig betalen bij tuinbeeldenwinkel

Bekijk ook onze andere webwinkels:
Tuinbeelden van bronzenbeeldenwinkel.nl

Tuinbeelden Expert - Expert in tuinartikelen

SEO uitbesteden bij Netfort

of bekijk onze Duitse Gartenskulpturen

 

Neem contact op met Tuinbeelden winkel

Winkelmandje

Nog geen artikelen toegevoegd
© 2017 - 2024 Tuinbeelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel