Tuinsteker kopen | Tuinstekers metaal als decoratie voor uw tuin

Tuinsteker kopenWil je je tuin opfleuren met vrolijke beelden maar niet te veel energie steken in het neerzetten van grote tuinbeelden? Dan zijn tuinstekers een ideaal compromis. Tuinstekers zijn beelden voorzien van een stalen pin, die op elke locatie in je tuin in de grond gezet kunnen worden. Zelfs als er weinig ruimte is zet je een tuinsteker eenvoudig tussen bomen, struiken en planten of leuk als tuinster bloem.

Een tuinsteker koop je bijvoorbeeld via Tuinbeeldenwinkel.nl. Hier vind je de mooiste tuinprikkers voor weinig geld, uitgevoerd in metaal. Tuinstekers van metaal kunnen zeer goed samen in de tuin worden gezet, bijvoorbeeld in een groep bij elkaar of als losse elementen. De vrolijke tuinstekers zijn bovendien ook leuk voor kinderen.

Dat geldt in het bijzonder voor bewegende tuinstekers (tuinsterker balans). Deze bestaan uit een horizontale (gebogen) stang met aan het uiteinde twee of meer figureren. Deze blijven in balans en deinen zachtjes als het waait. Zo is er altijd iets te zien in de tuin. Zet bijvoorbeeld een bewegende tuinsteker voor je raam, voor een leuk uitzicht op je tuin. Door het slimme ontwerp blijft je tuinsteker in balans zonder dat je daar moeite voor hoeft te doen.
 

Enkele populaire tuinsteker categorieën 

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan
Of bekijk onder aan de pagina ons assortiment

Tuinsteker balans    tuinsteker bloem     tuinsteker roest  

Tuinprikkers      windspinners en windmolens van metaal

 

 

Bewegende tuinsteker met vogels, vlinders en andere dieren

Tuinstekers metaalVia Tuinbeeldenwinkel.nl bestel je allerlei soorten tuinstekers van metaal om je tuin mee te decoreren maar ook tuinsteker roest , tuinsteker solar of tuinsteker brons. Er zijn verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, waarvan een groot aantal met vogels. De vrolijke uiltjes en andere vogelsoorten staan leuk in elke tuin en zijn perfect voor de wintermaanden. Als bomen en struiken geen bloemen dragen, zorgen de tuinstekers alsnog voor de nodige kleur in je tuin. Een tuinsteker roest niet snel, maar enkele varianten zijn verkrijgbaar in een roestige uitvoering.

Alle tuinstekers zijn bestand tegen weersinvloeden, wel blijft het metaal en kan er op den duur veroesting en verkleuring ontstaan. Al voor enkele tientallen euro’s bestelt u een mooie tuinsteker. Op zoek naar een leuk cadeau voor familie of vrienden? Bestel dan je tuindecoratie via Tuinbeeldenwinkel.nl. Hier vind je niet alleen tuinstekers maar ook andere soorten beelden, zoals bronzen tuinbeelden of beelden van dieren. Dierenbeelden zijn uitstekend te combineren met de tuinstekers die je vindt via Tuinbeeldenwinkel.nl. Daarnaast vind je ook abstracte beelden en stenen of kunststof beelden. Voor elke smaak zijn er mooie tuinbeelden verkrijgbaar.
 

Tuinstekers van metaal 

Een tuinsteker bestel je eenvoudig via de website, waarna deze binnen drie tot vijf werkdagen bij je thuis wordt bezorgd. Niet tevreden over je tuinbeeld? Dan kun je deze gratis retour zenden. Alle beschikbare tuinbeelden en tuinstekers van metaal zijn voorzien van foto’s en productspecificaties. Zo vind je de afmetingen van elke tuinsteker terug op de website. Meer weten over onze beelden? Neem dan contact met ons op. Ook als je snel een tuinbeeld nodig hebt kun je ons bellen. Wij stellen dan alles in het werk jouw beeld zo snel mogelijk af te leveren. Zo beschik je altijd over een perfect cadeau voor familie of vrienden, of voor jezelf.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over de tuinsteker

Tuinbeeld kopen middels en veilig betalen bij tuinbeeldenwinkel

Bekijk ook onze andere webwinkels:
Tuinbeelden van bronzenbeeldenwinkel.nl

Tuinbeelden van bronzenbeeldenwinkel.be

Gartenskulpturen van bronzefigurenkaufen.de

SEO uitbesteden bij Netfort

 

Neem contact op met Tuinbeelden winkel

Winkelmandje

Nog geen artikelen toegevoegd
© 2017 - 2023 Tuinbeelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel