Navigatie

Metalen figuren en metalen tuinbeelden

Er zijn veel manieren om een tuin aan te kleden. Het gebruikmaken van metalen figuren en metalen tuinbeelden is daar een goed voorbeeld van. In onze collectie vindt u uiteenlopende tuinbeelden die u kunt gebruiken voor het plaatsen in uw tuin. Of het nu om een klein metalen tuinbeeld gaat of een groot exemplaar, wij bewijzen dat een dergelijk beeld uw tuin op een simpele manier een geheel andere aanblik kan geven. Onze metalen tuinbeelden en metalen figuren zijn van een zeer hoge kwaliteit gemaakt, watn staat voor lang gebruiksplezier.


Een tuinbeeld van metaal geeft een warme uitstraling aan de tuin

Alle metalen beelden zijn zeer karaktervol en geven een warme uitstraling aan de tuin, wat mede te danken is aan het materiaal waar ze van zijn gemaakt en het speelse karakter van de beelden. Er is tevens vaak gebruik gemaakt van het aanbrengen van heldere kleuren om de uitstraling te versterken. In diverse  gevallen zijn de beelden overeenkomstig met de werkelijkheid, terwijl andere metalen tuinbeelden juist weer abstract ogen. Maar niet alleen dieren vindt u bij ons. We hebben ook zeer mooie metalen bloemen. Een uitkomst voor wie ook in het kleurloze winterseizoen wil kunnen blijven genieten van een fleurige bloemenpracht.


Metalen figuren met uiteenlopende thema’s

Een groot pluspunt van dit materiaal is dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Daarom treft u ook in deze categorie tuinbeelden van metaal aan die onderling sterk van elkaar kunnen verschillen. Zo hebben we prachtige metalen dieren voor u verzameld, waarvan een groot deel bestaat uit vogels. Kippen, ooievaars, eenden of uilen, u vindt ze bij Tuinbeeldenwinkel.nl. Maar ook metalen beelden van menselijke figuren hebben we voor u beschikbaar. Dankzij de diverse prijsklassen zijn dit soort producten uitstekend geschikt om iemand mee te verrassen op zijn of haar verjaardag of wanneer het gaat om een speciale gebeurtenis.


Van klein formaat metalen beeldjes tot grote exemplaren

U bepaalt zelf hoeveel ruimte u hebt voor het plaatsen van zo’n beeld. We hebben staande beelden in het assortiment. Andere exemplaren zijn juist bedoeld om ergens op te hangen of te bevestigen aan een wand. En weer andere producten zijn tuinstekers die u simpel in de grond kunt plaatsen en weer en wind zullen trotseren. Voor alle metalen tuinbeelden en metalen figuren geldt dat ze speciaal gemaakt zijn voor het plaatsen buiten. Ze zijn niet onderhevig aan diverse  weersomstandigheden, waardoor ze gewoon buiten kunnen blijven staan of hangen.

 

Maak gebruik van onze professionele service

De grotere  metalen beelden zijn goed op een sokkel te plaatsen zijn. En ook voor sokkels kunt u in onze webshop terecht. We hebben op dat gebied diverse mogelijkheden qua materiaalsoorten, vormen en groottes. Een sokkel dient altijd ter versterking van het beeld. Mocht u advies willen over op welke sokkel uw tuinbeeld van metaal het best tot zijn recht komt, neem dan gerust eens contact met ons op. In alle gevallen geldt dat we een snelle verzending hanteren. Tevens kunt u ervan op aan dat we zorgdragen voor een professionele afwikkeling van uw bestelling. We garanderen dat uw bestelling in perfecte staat op het opgegeven adres wordt afgeleverd.

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het metalen beeld / figuur

Neem contact op met Tuinbeelden winkel

Uw bestelling

Nog geen artikelen toegevoegd
© 2017 Tuinbeelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel