Metalen figuren en metalen tuinbeelden kopen

metalen tuinbeelden, tuinbeelden van metaalEr zijn veel manieren om een tuin aan te kleden. Het gebruik maken van metalen figuren en metalen tuinbeelden is daar een goed voorbeeld van. In onze collectie vindt u uiteenlopende tuinbeelden die u kunt gebruiken voor het plaatsen in uw tuin.

Of het nu om een klein metalen tuinbeeld gaat of een groot exemplaar, wij bewijzen dat een dergelijk beeld uw tuin op een simpele manier een geheel andere aanblik kan geven. Onze metalen tuinbeelden en metalen figuren zijn van een zeer hoge kwaliteit gemaakt, wat staat voor lang gebruiksplezier. Trouwens, u kunt bij ons ook terecht voor metalen schilderijen.
 

Populaire metalen beelden voor in de tuin categorieën

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan

kippen en hanen van metaal    metalen uilen, uil van metaal als tuindecoratie    Overige metalen dieren voor in de tuin, metalen siervogels

Objecten en metalen figuren    bloemen van metaal    tuinstekers van metaal | tuinkunst metaal

 

Een tuinbeeld van metaal geeft een warme uitstraling aan uw tuin

Alle metalen beelden zijn zeer karaktervol en geven een warme uitstraling aan uw tuin, wat mede te danken is aan het materiaal waar ze van zijn gemaakt en het speelse karakter van de beelden. Er is tevens vaak gebruik gemaakt van het aanbrengen van heldere kleuren om de uitstraling te versterken. In diverse  gevallen zijn de beelden overeenkomstig met de werkelijkheid, terwijl andere metalen tuinbeelden juist weer abstract ogen. Maar niet alleen dieren van metaal vindt u bij ons. We hebben ook zeer mooie metalen bloemen. Een uitkomst voor wie ook in het kleurloze winterseizoen wil kunnen blijven genieten van een fleurige bloemenpracht.
 

metalen beelden, beelden van metaal

 

Metalen figuren met uiteenlopende thema’s

Een groot pluspunt van dit materiaal is dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Daarom treft u ook in deze categorie tuinbeelden van metaal aan die onderling sterk van elkaar kunnen verschillen. Zo hebben we prachtige metalen dieren voor u verzameld, waarvan een groot deel bestaat uit vogels. Kippen, ooievaars, eenden of uilen van metaal, u vindt ze bij Tuinbeeldenwinkel.nl. Maar ook metalen beelden van menselijke figuren hebben we voor u beschikbaar. Dankzij de diverse prijsklassen zijn dit soort beelden van metaal uitstekend geschikt om iemand mee te verrassen op zijn of haar verjaardag of wanneer het gaat om een speciale gebeurtenis.
 

Van klein formaat metalen beeldjes tot grote beelden

metalen figuren kopenU bepaalt zelf hoeveel ruimte u hebt voor het plaatsen van zo’n beeld van metaal. We hebben staande beelden in het assortiment. Andere exemplaren zijn juist bedoeld om ergens op te hangen of te bevestigen aan een wand. En weer andere producten zijn tuinstekers die u simpel in de grond kunt plaatsen en weer en wind zullen trotseren.

Voor alle metalen tuinbeelden en metalen figuren geldt dat ze speciaal gemaakt zijn voor buiten, waardoor ze gewoon buiten kunnen blijven staan of hangen.
 

Metalen tuinbeeld of figuur van metaal kopen

De levertijd van een metalen tuinbeeld of metalen figuur is 3 tot 5 werkdagen. Uw beeld of figuur van metaal wordt gratis verzonden met Track & Trace code aan u verzonden zodat u kunt zien wanneer u het beeld kunt verwachten. Heeft u vragen over een metalen tuinbeeld kopen of over over een  metalen figuur kopen? Neem dan gerust contact met ons op.
 

Klik op een categorie metalen tuinbeelden

Tuinbeeld kopen middels en veilig betalen bij tuinbeeldenwinkel

Bekijk ook onze andere webwinkels:
Tuinbeelden van bronzenbeeldenwinkel.nl

Tuinbeelden van bronzenbeeldenwinkel.be

Gartenskulpturen van bronzefigurenkaufen.de

Neem contact op met Tuinbeelden winkel

Winkelmandje

Nog geen artikelen toegevoegd
© 2017 - 2021 Tuinbeelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel