Windwijzer | Mooie windwijzers voor de tuin of dak

Windwijzer kopen? Op deze pagina vindt u prachtige windwijzers.  Een windwijzer is een bijzondere manier om altijd precies te zien vanuit welke richting de wind komt. Hij heeft het altijd bij het rechte eind, iets wat we niet altijd kunnen zeggen van (online) weersvoorspellingen. Met een windwijzer in de tuin of op het dak zie je in één oogopslag niet alleen waar de wind vandaan komt, maar ook hoe hard het waait. Hoe stormachtiger het is, hoe meer hij zal bewegen. En laten we niet vergeten dat windwijzers ook een esthetische functie hebben. Waar je je windwijzer ook plaatst, het is een mooie toevoeging naast onze  tuinbeelden aan je tuin of huis.
 

Windwijzer voor op het dak, tuinhuis of veranda

De meest bekende plek voor een windwijzer is natuurlijk op het dak. Daar vangt hij maximaal veel wind, waardoor de windrichting zeer goed te zien is. Hetzelfde geldt voor als je je windwijzer op het tuinhuis, de houten schutting of een houten veranda zet. De veranda's zijn doorgaans wel wat lager dan het dak van het huis, waardoor je kans hebt dat hij minder wind vangt. Je kunt een windwijzer enkel op een tuinhuis of schutting zetten als de omgeving eromheen vrij is. Staat het tuinhuis erg dicht op de woning en heeft deze minstens twee woonlagen? Dan plaats je de windwijzer beter op een andere plek. Als hij een puur esthetische functie heeft maakt het natuurlijk niks uit waar je hem plaatst.

 

Windwijzers van metaal

Alle windwijzers in onze collectie zijn van metaal. Dit materiaal is goed bestand tegen alle weersinvloeden, en dus zeer geschikt voor windwijzers. Aangezien ze op een punt bevestigd worden waar ze werkelijk de volle laag krijgen qua wind, regen en sneeuw, wil je natuurlijk dat ze lang mooi blijven. Deze garantie geven we voor onze hele collectie windwijzers. Het metaal wordt door de jaren heen namelijk alleen maar mooier, en gaat een leven lang mee.

 

Het assortiment windwijzers

In onze webshop hebben we een mooie collectie windwijzers in verschillende stijlen. Sommigen wat groter en opvallender, en anderen wat ingetogener. We hebben ze met diverse dieren, zoals een kip of haan, paard of varken, en vrijwel altijd wordt op de windwijzer aangegeven waar het Noorden en Zuiden is. Het is de bedoeling dat de windwijzer zo wordt geplaatst dat deze windrichtingen kloppen met de realiteit. De pijlen van de windwijzers zijn er tevens in verschillende stijlen, zodat er voor iedereen een mooi exemplaar tussen zit. Bestel jouw favoriete exemplaar in onze webshop en we leveren hem super snel op het gewenste adres af!

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over een windwijzer

Tuinbeeld kopen middels en veilig betalen bij tuinbeeldenwinkel

Bekijk ook onze andere webwinkels:
Tuinbeelden van bronzenbeeldenwinkel.nl

Tuinbeelden van bronzenbeeldenwinkel.be

Gartenskulpturen van bronzefigurenkaufen.de

SEO uitbesteden bij Netfort

 

Neem contact op met Tuinbeelden winkel

Winkelmandje

Nog geen artikelen toegevoegd
© 2017 - 2023 Tuinbeelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel