Betonnen beelden kopen voor in de tuin

Betonnen beeldenSpeciaal voor u heeft tuinbeelden winkel de mooiste betonnen tuinbeelden verzameld. Dankzij een  betonnen beeld kunt u uw tuin precies het gewenste karakter meegeven. Allen worden ze gekenmerkt door de handmatige afwerking en de finesse waarmee dit gedaan is.

Onze betonnen beelden zijn afgewerkt met een bijzondere patine waardoor het betonnen beeld een autentieke uitstraling krijgt. Uiteraard zijn ze uitstekend bestand tegen uiteenlopende weersomstandigheden, waardoor u ze probleemloos buiten kunt plaatsen. Of u nu een klassieke, moderne of zeer eigentijdse tuin hebt, we hebben altijd beelden van beton die hier goed bij aansluiten.
 

Populaire betonnen beelden categorieën

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan

Engelen beelden van beton    Standbeelden beton    Tuinvazen beton

Griekse beelden beton    Grote fonteinen en muurfontein    Borstbeelden van beton
 

Tuin beeld beton van vrouwen, mannen of dieren

Betonnen beelden, tuinbeeld van betonEen tuinbeeld van beton kan u terugvoeren naar de tijd van de Grieken en Romeinen en dus een klassieke uitstraling geven aan de tuin. Eeuwen geleden werden dit soort beelden voornamelijk gemaakt van brons of marmer. Wat dat betreft is massief beton een veel goedkoper materiaal, terwijl dit niet ten koste gaat van de uitstraling. Het is ook mogelijk om in onze collectie betonnen beelden te vinden die juist minder ver terugvoeren in de tijd, zoals een betonnen beeld van een sporter of van een agrariër.

We hebben ook diverse items die voor religieuze doeleinden gebruikt kunnen worden, zoals een betonnen beeld in de vorm van een engel of van de maagd Maria. Welk mensfiguur ook maar wordt uitgebeeld, het heeft elk een eigen karakter. We hebben betonnen tuinbeelden die een heel open uitstraling hebben, nederig zijn, zeer charmant zijn of juist nonchalant overkomen.

Een betonnen beeld als bloembak of fontein

Maar niet alleen mensfiguren zijn beelden die u bij ons kunt verkrijgen. U kunt ook denken aan tuinbeelden van beton in de vorm van bloembakken. Ook in deze categorie hebben we een ruim assortiment beschikbaar. Met een bloembak geeft u hierin te plaatsen bloemen een extra sierlijke uitstraling, terwijl de bloemen op hun beurt de betonnen bloembak extra allure geven. Of wat dacht u van een betonnen tuinbeeld van een dier? Kies voor een leeuw, eekhoorn, duif of juist een aandoenlijke hond.

Hebt u altijd al gedroomd van een mooie fontein in de tuin? Dan kunt u kiezen uit diverse fonteinen in verschillende designs. Ook deze betonnen tuinbeelden hebben we voor u beschikbaar. Zo kunt u in uw tuin genieten van het zacht stromende water, wat een rustgevende eigenschap heeft en waar vogels dankbaar gebruik van zullen maken om in te badderen of uit te drinken.
 

Betonnen tuinbeeld met bijpassende sokkel of zuil

Voor het complete assortiment verwijzen we u graag naar de betreffende categorie. Alle betonnen beelden zijn verkrijgbaar in diverse formaten, zowel als tafelformaat als in een beeld met een hoogte van minstens een meten. Zoekt u niet direct naar een tuinbeeld van beton voor uzelf? Dan is het goed om te weten dat een degelijk beeld ook vaak gekocht wordt als cadeau. Doordat we beelden in uiteenlopende prijsklassen beschikbaar hebben, zijn ze leuk om te geven als verjaardagscadeautje of juist als afscheidscadeau voor een vertrekkende collega. De bestelling wordt bij u thuis geleverd, eventueel inclusief een sokkel of zuil. Ook deze producten vindt u in onze webshop. Ze zijn onder andere uitstekend geschikt om een tekstplaatje op te bevestigen.

Tuinbeeld kopen middels en veilig betalen bij tuinbeeldenwinkel

Bekijk ook onze andere webwinkels:
Tuinbeelden van bronzenbeeldenwinkel.nl

Tuinbeelden Expert - Expert in tuinartikelen

SEO uitbesteden bij Netfort

of bekijk onze Duitse Gartenskulpturen

 

Neem contact op met Tuinbeelden winkel

Winkelmandje

Nog geen artikelen toegevoegd
© 2017 - 2024 Tuinbeelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel