Sorteer op

Bronzen beelden kopen voor in de tuin of huis

bronzen beelden tuinBij Tuinbeelden winkel kunt u onder andere terecht voor de aanschaf van hoogwaardige bronzen beelden. De beelden van brons zijn onder andere zeer gewild onder kunstliefhebbers. Er zijn namelijk beelden bij die slechts in een beperkte oplage zijn gemaakt, waardoor ze ook om deze reden aantrekkelijk zijn voor deze doelgroep.

In dat geval wordt er een certificaat bijgeleverd die met de hand ondertekend is. Maar ook in aanzienlijk grotere oplage zijn ze nog steeds een must have voor in de tuin. Van levensechte creaties tot abstracte beelden van brons, bij ons vindt u altijd hét beeld dat past bij uw karakter en voor de tuin van betekenis is.

Keuze uit tuinbeelden van brons

Onze collectie bronzen beelden bestaat uit circa 2000 beelden in uiteenlopende categorieën, zoals ballerina beelden, bronzen vazen, dierenbeelden of zonnewijzers. Terwijl een ballerina beeld in de tuin een eeuwig durende dans ten uitvoering brengt, is een dier er juist om het contact met de natuur terug te brengen.

Een bronzen dier gaat nergens heen en heeft nooit te lijden onder kou, regen of UV-straling. Of wilt u juist meer speelsheid in de tuin brengen door een kinderbeeld aan te schaffen of een ander beeld in menselijke vorm?
 

Decoratieve en functionele bronzen beelden

beeld bronsDe keuze voor een specifiek beeld is grotendeels afhankelijk van wat uw doel is met de tuin. Moet het beeld van brons puur dienen als decoratie? Of moet het tevens functioneel zijn? U kunt hierbij denken aan het plaatsen van een zonnewijzer om de tijd aan te geven of een fontein om weg te kunnen dromen bij het rustgevende geluid van stromend water. U kunt van uw tuin precies de plek maken waar u graag zelf in wilt ontspannen, samen wilt eten met het gezin of een wijntje wilt kunnen drinken met uw vrienden.
 

 

 

Beelden van brons van betekenis

Nog een belangrijke reden waarom men kiest voor bronzen tuinbeelden, is omdat het een bepaalde herinnering kan oproepen. Het beeld doet denken aan een bepaalde gebeurtenis, zoals de diploma-uitreiking, het afscheid van een bekende of een speciaal jubileum. Dit soort tuinbeelden van brons zijn ontzettend leuk om cadeau te geven aan uzelf, maar ook om iemand anders mee te verrassen.

Een bronzen tuinbeeld wordt altijd gewaardeerd. Ook wanneer iemand geen tuin tot zijn of haar beschikking heeft, is een tuinbeeld van brons nog steeds een goed idee, omdat we ze in uiteenlopende formaten in de webshop hebben staan. Van tafelformaat tot een levensgroot formaat, bij Tuinbeeldenwinkel.nl is alles mogelijk.


Bronzen tuinbeeld met tekstplaatje op sokkel of zuil

Het is mogelijk om er een bijpassende sokkel of zuil bij te bestellen. Ook dat kan via onze webshop. Als het een cadeau betreft is het een goed idee om te kiezen voor een tekstplaatje met daarop een korte boodschap, quote of datum, zodat de ontvanger een echt persoonlijk cadeau ontvangt dat met zorg en aandacht is uitgekozen.

Wanneer uw bestelling bezorgd wordt, kunnen we er desgewenst voor zorgen dat het beeld met de sokkel of zuil verbonden wordt. Het is mogelijk om vrijblijvend meer informatie op te vragen door gebruik te maken van onze contactgegevens.

Tuinbeeld kopen middels en veilig betalen bij tuinbeeldenwinkel

Bekijk ook onze andere webwinkels:
Tuinbeelden van bronzenbeeldenwinkel.nl

Tuinbeelden Expert - Expert in tuinartikelen

SEO uitbesteden bij Netfort

of bekijk onze Duitse Gartenskulpturen

 

Neem contact op met Tuinbeelden winkel

Winkelmandje

Nog geen artikelen toegevoegd
© 2017 - 2024 Tuinbeelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel