Engelen beelden beton | Betonnen engel beeld voor in de tuin 

Engelen beelden van betonnen beelden staan prachtig in een romantisch ingerichte tuin . Tuinbeelden winkel biedt meer dan 25 lieflijke engelen beelden aan, van engeltjes alleen of in tweetallen. Het robuuste beton waar de engelen van zijn gemaakt, maakt het mogelijk de beelden in elk jaargetijde buiten te laten staan, ook in de winter. Het beeld vereist geen onderhoud. De engelen vormen zo jaar na jaar een waardige herinnering aan een overleden dierbare. Natuurlijk kunnen de engeltjes ook als sierlijk ornament in de tuin worden gezet. Omdat de beeldjes een blauwgrijze of bruingrijze tint hebben vallen ze gemakkelijk samen met andere onderdelen in de tuin. Wie graag een subtiel tuinornament wil, heeft aan deze grijze betonnen engelen meer dan genoeg.

 

Keuze betonnen engelen beelden

Voor welk engeltje kiest u? Bij Tuinbeeldenwinkel.nl heeft u meer dan genoeg keuze. Ga bijvoorbeeld voor een muzikaal tafereel met een engel met fluit, tamboerijn of harp. Of kies voor een slapend engeltje, een engeltje met duif of een engel uit uw favoriete seizoen: lente, zomer, herfst of winter. Er is altijd wel een tuinbeeld dat past bij uw tuin of uw gedenkplek. Zo zijn er rustige, vrolijke en aandoenlijke engeltjes verkrijgbaar die precies die uitstraling hebben waar u naar zoekt. De betonnen engelen beelden zijn goed met elkaar te combineren omdat ze van hetzelfde materiaal vervaardigd zijn. U kunt er bijvoorbeeld twee of drie in een groep bij elkaar zetten of verdelen over de tuin. Ook potten met bloemen doen het goed in combinatie met de beelden. Het rustige grijze beton staat prachtig naast uitbundige bloemen en planten en vormt zo een rustpunt, bijvoorbeeld als gedenkplek.

 

Tuinbeelden engeltjes

Wie liever een duo engelen aanschaft kan ook bij tuinbeeldenwinkel.nl terecht. Als u op zoek bent naar een duo kiest u bijvoorbeeld het lieflijk paar engelen dat de panfluit bespeelt, of de twee engeltjes die over een betonnen vaas gedrapeerd zijn. Ook de twee spelende engelen of de vier engelen die alle seizoenen verbeelden, zijn een uitstekende keuze. De meest engelen beelden zijn een kleine meter hoog en kunnen ook op een betonnen sokkel geplaatst worden. 

 

Tuinbeeld kopen middels en veilig betalen bij tuinbeeldenwinkel

Bekijk ook onze andere webwinkels:
Tuinbeelden van bronzenbeeldenwinkel.nl

Tuinbeelden van bronzenbeeldenwinkel.be

Gartenskulpturen van bronzefigurenkaufen.de

SEO uitbesteden bij Netfort

 

Neem contact op met Tuinbeelden winkel

Winkelmandje

Nog geen artikelen toegevoegd
© 2017 - 2023 Tuinbeelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel