Polystone beelden

In deze categorie vindt u polystone beelden, die zich kenmerken door de uitstekende kwaliteit en het vakmanschap waarmee ze zijn gemaakt. Dit soort tuinbeelden zijn niet alleen een aanwinst voor elke tuin, maar worden ook vaak besteld door bedrijven. Een kunststof tuinbeeld staat garant voor jarenlang plezier. Deze collectie met beelden is zeer sprekend. Zoals ook op de foto’s te zien is, is er veel zorg en aandacht besteed aan de totstandkoming van een beeld dat vaak bijna levensecht oogt. Bekijk zelf eens onze mooie collectie met tuinbeelden van polystone. Als het gaat om dit soort beelden, dan heeft u bij Tuinbeeldenwinkel.nl een zeer ruime keus. U vindt hier beelden in diverse categorieën, zoals dieren. Van aandoenlijke lammetjes tot majestueuze roofvogels die u neer kunt zetten of aan de muur kunt bevestigen.
 

Dit wordt er bedoeld met polystone beelden

Beelden die gemaakt zijn van polystone zien er op het eerste gezicht uit alsof ze van steen of hout zijn vervaardigd. Ook qua gewicht vertonen ze sterke overeenkomsten. In werkelijkheid zijn het tuinbeelden van polystone die bestaan uit gemalen steen, zoals graniet of marmer, dat wordt vermengd met kunsthars. Daardoor wordt het materiaal vloeibaar en kan het in de gewenste vorm worden gegoten. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een speciale mal. Zodra het materiaal is uitgehard, wordt de mal verwijderd en kan er begonnen worden met de afwerking. Het is proces is vergelijkbaar met die van gips, maar dan met als groot voordeel dat het aanzienlijk minder kwetsbaar is. Een belangrijk voordeel van polystone is dat het uitstekend bestand is tegen vocht. Het enige dat kan ontstaan in de loop der tijd is dat de kleuren die zijn aangebracht iets kunnen vervagen.

 

Van tafelformaat polystone tuinbeeldje tot levensgroot exemplaar

Het leuke is dat we deze tuinbeelden van polystone in zoveel verschillende prijscategorieën en formaten hebben. Of u nu een groot polystone beeld zoekt dat een centrale plek inneemt in de tuin of een tafelmodel tuinbeeldje wilt, bij ons vindt u altijd wat u zoekt. Dit soort beelden zijn leuk om te krijgen, maar misschien nog wel leuker om te geven. Zowel kinderen als volwassenen zijn blij te maken met zo’n mooi cadeau. Voor de liefhebber is het mogelijk om een verzameling aan te leggen, bijvoorbeeld met de diverse boerderijdieren die we in voorraad hebben. Dankzij de beperkte afmeting zijn ze prima geschikt voor het plaatsen in de kast, op de vensterbank of op een tafel.

 

Uitstekende service

Als u bij ons een polystone beeld bestelt, dan kunt u er van op aan dat we uw bestelling met de grootst mogelijke zorg verwerken. Dat geldt ook voor het beeld in kwestie. Dankzij ons vakmanschap en jarenlange ervaring zorgen we ervoor dat uw beeld altijd heelhuids het opgegeven adres bereikt. We hanteren een zeer snelle levertijd. Aldaar is er de mogelijkheid om uw bestelling door onze vakmensen gelijk op de juiste plaats neer te zetten. Dit geldt overigens ook voor onze andere tuinbeelden in onze webshop. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Tuinbeeld kopen middels en veilig betalen bij tuinbeeldenwinkel

Bekijk ook onze andere webwinkels:
Tuinbeelden van bronzenbeeldenwinkel.nl

Tuinbeelden van bronzenbeeldenwinkel.be

Gartenskulpturen van bronzefigurenkaufen.de

SEO uitbesteden bij Netfort

 

Neem contact op met Tuinbeelden winkel

Winkelmandje

Nog geen artikelen toegevoegd
© 2017 - 2023 Tuinbeelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel