Zonnewijzers kopen voor in uw tuin | Zonnewijzer waar te koop?

Zonnewijzer tuin kopen. Bij Tuinbeelden winkel vindt u diverse  zonnewijzers om de tuin de gewenste uitstraling mee te geven. Houdt u van stijlvol en tegelijkertijd van een tijdloos ontwerp? Dan is een zonnewijzer kopen voor in de tuin een goed idee. In onze webshop kunt u hoogwaardige bronzen zonnewijzers kopen die stuk voor stuk met de hand zijn afgewerkt. De details zijn zeer fraai en er is duidelijk veel zorg en aandacht besteed aan de totstandkoming van het prachtige product.
 

Zo werkt een zonnewijzer 

Een zonnewijzer geeft, zoals de naam al zegt, de stand van de zon aan. Deze stand geeft belangrijke informatie over de actuele tijd. Dit product bestaat uit een plaat waar een wijzer op is aangebracht.De schaduw die geworpen wordt over de wijzer, geeft de tijd aan. De schaduw verandert doorlopend, omdat de aarde altijd in beweging is. Interessant detail is dat de tijd niet alleen per land kan verschillen, maar zelfs per stad. In ons land zijn deze verschillen ook waar te nemen. De exacte tijd kan in het uiterste zuidwesten van het land 20 minuten verschillen van het uiterste noordoosten.
 

Stukje geschiedenis over de herkomst van zonnewijzers

Al ver voordat we gebruikmaakten van moderne middelen om ons de tijd te laten vertellen, bestonden er al andere methodes. De zonnewijzer is daar een goed voorbeeld van. Al vanaf 3500 v.Chr. bestonden er al zonnewijzers, hetzij in een iets andere vorm dan we vandaag de dag kennen. 2000 jaar later, in 1500 v.Chr., werden de zonnewijzers gemaakt die werken aan de hand van natuurlijke schaduw. Tegenwoordig kennen we de zonnewijzer nog steeds, maar worden eigenlijk niet meer gebruikt om de tijd mee af te lezen. Ze dienen nu puur nog om de tuin mee aan te kleden. En om die reden zijn ze nog steeds erg populair. Ze geven de tuin een tijdloze en smaakvolle uitstraling.
 

Tips voor plaatsing van een zonnewijzer

Plaats dit instrument niet alleen op een zonovergoten plek, maar zorg er ook voor dat het precies naar het noorden toe gericht staat. In dat opzicht is het vergelijkbaar met een kompas. Alleen op deze wijze geeft het de juiste tijd aan. Mocht u een zonnewijzer kopen willen en graag deskundige hulp willen bij het correct afstellen van de wijzer, dan vindt u hierover op deze pagina meer informatie.
 

Voordelen van onze zonnewijzer tuin

  • Zeer hoge kwaliteit brons
  • Altijd GRATIS verzonden binnen Nederland
  • Goed verpakt
  • 14 dagen retourrecht (niet tevreden, geld terug)


Zonnewijzer op sokkel kopen bij Tuinbeelden winkel

Ook een zonnewijzer op sokkel kopen? Zoals u in onze webshop kunt zien hebben we prachtige zonnewijzers en sokkels beschikbaar, waarvan hoge kwaliteit kenmerkend is. Ze zijn vervaardigd uit brons en zijn uitermate geschikt om buiten te plaatsen. Het is een goed idee om een zonnewijzer op een sokkel te plaatsen. Op die manier wordt het een echte eyecatcher in de tuin. Een zonnewijzer op sokkel besteld u heel gemakkelijk via onze website. 

Eventueel is het mogelijk om de zonnewijzer op de sokkel te laten bevestigen en plaatsen door ons vakkundige team. De sokkel maakt het ook mogelijk om er een plaquette op te bevestigen. En dat is een leuk idee wanneer het een cadeau betreft, zoals een afscheidscadeau, verjaardagscadeau of jubileum. Dankzij het persoonlijke tekstplaatje wordt het nog meer een uniek product.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over de zonnewijzers

Sorteer op
Tuinbeeld kopen middels en veilig betalen bij tuinbeeldenwinkel

Bekijk ook onze andere webwinkels:
Tuinbeelden van bronzenbeeldenwinkel.nl

Tuinbeelden Expert - Expert in tuinartikelen

SEO uitbesteden bij Netfort

of bekijk onze Duitse Gartenskulpturen

 

Neem contact op met Tuinbeelden winkel

Winkelmandje

Nog geen artikelen toegevoegd
© 2017 - 2024 Tuinbeelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel