Navigatie

Schilderij Parijs | Schilderijen van een straatje in Parijs

De stad van de liefde’, zo wordt Parijs wel genoemd. En dat symboliseert dit  metalen schilderij Parijs geweldig goed. Een zoenend stel in de regen, schuilend onder de paraplu, met op de achtergrond de beroemde Eiffeltoren een prachtig tuinschilderij voor binnen en buiten.. Taferelen die in onze beelden onlosmakelijk zijn verbonden aan Parijs. U heeft wellicht zelf herinneringen aan deze lichtstad, of u wilt er graag eens naartoe. In beide gevallen brengt dit schilderij Parijs uw fantasie tot leven! U kunt gerust het ophangen in de tuin, want het is weerbestendig.

 

Breng uw tuin tot leven met het schilderij Liefde in Parijs

Ook in Nederland brengen we tegenwoordig steeds meer tijd door in de tuin. Het is een plek om te ontspannen, in je eentje met een boek op een luie stoel, of met een groep vrienden gezellig aan de barbecue. Door het materiaal en de kleuren is dit metalen schilderij Parijs stoer en romantisch tegelijk en geeft het uw tuin een bijzondere sfeer. Het rood in de jurk van de dame contrasteert mooi met de stoere afwerking en de grijstinten van de stad.

 

Elk metalen schilderij Parijs is uniek

Doordat de schilderijen, die ook wel ‘metal art schilderij’ genoemd worden, met de hand zijn afgewerkt is elk werk uniek. De kleur kan dan ook een klein beetje afwijken van de afbeelding. Wat deze ‘metal art’ zo levendig maakt, is dat het in 3D is gemaakt. Dat effect geeft ze meer diepte. De schilderijen Parijs zijn leverbaar in twee verschillende formaten. Kies wat past bij uw tuin!
 

Het schilderij Parijs is geschikt voor alle weersomstandigheden, dus het is regen-, sneeuw- en stormproof! Dat is het voordeel van metaal. U heeft er dan ook lang plezier van. Mits u het natuurlijk stevig ophangt, maar dat is heel eenvoudig met de schroeven meeleveren. U heeft altijd wel een schutting of tuindeur vrij waar dit schilderij Parijs een plekje kan vinden.
 

Schilderijen van de hotspots in Parijs, de Eiffeltoren en Seine

 

 

Voordelen van onze metalen schilderijen

  • Elk schilderij van metaal wordt met de hand afgewerkt en is daarmee uniek
  • Hoogwaardig weersbestendig metalen schilderij
  • Zowel binnen als buiten op te hangen
  • Gemakkelijk op te hangen middels 2 schroeven
  • Onze metalen schilderijen worden GRATIS verzonden
  • 14 dagen retourrecht (niet tevreden, geld terug)

 

Laat uw metalen schilderij Parijs gratis opsturen of bezoek onze showroom

Bent u bang voor hoge verzendkosten? Dat is niet nodig, want voor de levering van dit metalen schilderij betaalt u niets. Aan de verpakking besteden wij de grootste zorg, zodat het in perfecte staat bij u aankomt. U kunt het bovendien binnen 14 dagen terugsturen, mocht het toch niet helemaal zijn wat u ervan verwacht had. Dan doen wij niet moeilijk en krijgt u uw geld terug. 

Ook heeft u de optie om het schilderij in het echt te bekijken in onze showroom. Heeft u een schilderij op het oog laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat u het schilderij in onze showroom kunt bekijken. 
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het metalen schilderij Parijs
 

Neem contact op met Tuinbeelden winkel

Uw bestelling

Nog geen artikelen toegevoegd
© 2017 - 2018 Tuinbeelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel